Fogadj Örökbe Egy Macit!

foema

A projekt leírása

A Fogadj Örökbe Egy Macit! kampány Kárász Róbert saját ötletén alapul. Ügynökségünk 2012 óta minden évben egy olyan jótékonysági aukciót szervez, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóit és személyes ereklyéit árverezik el, hogy a befolyt összeg segítségével bővülhessen a fogyatékossággal élők foglalkoztatása. Az azonos nevet viselő alapítványt 2012-ben  Törőcsik Mari, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő, a Nemzet Színésze és Kárász Róbert alapította.
A szervezet programjához kötődő kommunikációs tevékenységben ügynökségünk a kezdetektől aktív szerepet vállal. Az eddigi hat jótékonysági maci aukció teljes körű rendezvényszervezési, sajtószervezési tevékenységét cégünk végezte, ahogyan hozzánk kötődik a kreatív anyagok, kiadványok -többek között az árverési katalógus- megtervezése is. 2016-ban videókampányt készítettünk az árveréshez kapcsolódóan.

 

 

2016-ban a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány és a Premier Kultcafé számára készített “Gyurci boldog.” című plakátunk kikerült az ARC Kiállításra.

 

FOEMA_1

Back to Top